Download Lagu Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala MP3

Uploaded on: 27 Mar 2019
Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala

Download Lagu Gratis Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala di Gudang Lagu Full Album, Download Lagu Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala , Download Lagu

Artist : Cendol Dawet 86
Duration : 06 Min 34 Sec
Views : 3.1M
Size : 8.09 MB

Lirik Lagu Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Video Pamer Bojo Mg 86 Productions Gedruk Version Abah Lala


xCrqoB7Y3OIBGOayCsRCkWnhsfZq8VfXN5MFNaAK